Digitaal ontwerp & webdesign

Zoveel websites op het internet. Hoe spring je er dan uit? Met professioneel webdesign. Zowel op desktop als mobiel.

Onze designers maken van je platform een succes.

Start met sterk webdesign

webdesign

Waarom is goed design zo belangrijk?

Zet de toon voor jouw merk met een goede eerste indruk
Zorgt voor een kwalitatieve, betrouwbare uitstraling
Nodigt jouw bezoekers uit tot interactie met een sterke opmaak
Maakt je inhoud toegankelijk, duidelijk en overzichtelijk via UX- en UI-design
Onderscheidt je merk van je concurrentie dankzij doordachte branding en sterk grafisch ontwerp

Het webdesign proces

Elk goed visueel ontwerp start met de juiste informatie over je merk. Informatie over jouw gebruikers, focus en de persoonlijkheid van je merk vormen de basis voor het design. Dat ontdekken we samen in de discovery phase. Jouw feedback verfijnt het designproces. Daarom betrekken we je nauw tijdens de functionele- en technische analyse. Zo verweven we je bedrijfs- of merkidentiteit nauw in het ontwerp en genieten jij en je bezoekers van een gebruiksvriendelijk platform.

UX- en UI-design realiseert, intuïtief en efficiënt, het doel van je platform: bezoekers informeren, helpen of overtuigen.
Lorenzo
front-end designer en developer

Wireframes

Eenmaal de einddoelen en intenties duidelijk zijn, vertalen we deze naar wireframes als basis voor het ontwerp. Dit zijn eenvoudige schematische voorstellingen. Ze geven je inzicht in de structuur, de functionaliteiten en gebruikservaring van je website. Met jouw input vormen we een bouwplan dat aansluit bij je identiteit, waarden en doelen. Hier denken we ook aan belangrijke interacties en mobielvriendelijkheid.

Sterke visuele ervaring

Onze webdesigners ontwerpen een sterke visuele ervaring rond je bedrijfsidentiteit. Je verhaal en merk worden met lay-out en typografie vertaald naar een positief gevoel bij de bezoeker. Met resultaat, want bezoekers vertrouwen je merk, vinden het leuk en keren daardoor vaker terug naar je website.

Heb je nog vragen over of interesse in ons digitaal ontwerp?