Content website met lay-out op maat

Een website die je merkidentiteit uitstraalt, die je bezoekers herkennen en waarop jij je merk en online marketing uitbouwt. Met vaste functionaliteiten, gegoten in een ontwerp op maat.

Lanceer je content website met gepersonaliseerd design

Content website

Voordelen van een content website

Werk efficiënt dankzij overzichtelijke standaard features
Personaliseer de look & feel voor een unieke ervaring
Bouw eenvoudig marketingacties op je content website
Kondig makkelijk en snel nieuwe acties aan
Informeer je doelgroepen efficiënt
Verzamel meer leads

Professionele content website met vaste functionaliteiten

Content websites zijn informatieve websites opgezet rond een specifiek thema. Ze richten zich dan ook naar een specifieke doelgroep. Met als doel: zoveel mogelijk verkeer genereren.

Het is een veelzijdig platform dat je zelfs kan gebruiken als een content marketing tool om meer bezoekers te leiden naar je e-commerce of corporate website.

De technische elementen die je platform gesmeerd doen lopen en presteren zijn vaste waarden in Drupal. Handig voor wie efficiënt zijn website continu wil updaten met nieuwe inhoud. Zaken die je makkelijk uitvoert zijn:

  • Nieuwe pagina's aanmaken
  • Efficiënt pagina's invullen met tekst, foto's en video's
  • Menu-onderdelen wijzigen

Waarom een content website laten maken?

Efficiënt je professionele website beheren

Omdat we werken met vaste functionaliteiten staat de technische kant van je nieuwe website al klaar. Deze vaste functionaliteiten bevatten de 'best practices' waarmee je online scoort. Ze houden rekening met gebruiksvriendelijkheid en de laatste SEO-eisen. Bezoekers komen zo makkelijk en snel op jouw website terecht. En jij kan zelf eenvoudig pagina's en inhoud aanpassen.

Een gebruiksvriendelijke lay-out die je onderscheidt

Je website moet zich natuurlijk onderscheiden van alle andere website. Daarom overleg je samen met onze designers welke knoppen waar moeten komen en hoe je huisstijl vertaald wordt naar een online beleving.

Inspelen op mobielvriendelijkheid

Bezoekers surfen meer en meer via hun smartphone of tablet. Ook daar moet de ervaring vlot verlopen. De content website is daarom ontworpen op basis van 'responsive design'. 

Duidelijke investering

Je ontvangt een duidelijke offerte waarin we helder uitleggen wat de investering bedraagt voor elk onderdeel. Transparant, toch?

Lay-out op maat ontworpen

Mensen vinden de waarden die jij en je website draagt en uitstraalt belangrijk. Ze willen er zich mee kunnen identificeren. En bovendien verwachten ze dat je ook woord bij daad voegt. Daarom moet je ervoor zorgen dat je bezoekers meteen de juiste klik hebben wanneer ze op je website komen.

Samen met onze designers visualiseer je de grafische laag die op maat voor je wordt gemaakt. Die laag ligt over het vaste technische raderwerk van je website. Dat zorgt ervoor dat de bezoekers die op je website landen vlot hun weg vinden, er lang genoeg blijven plakken en hun en jouw doelen realiseren.

Ga voor een lay-out die uitnodigt, gebruiksvriendelijk is en je merk uitstraalt.

Upgraden naar een custom Drupal platform

Wees gerust. Met een content website upgraden we je makkelijk naar een custom Drupal platform wanneer dat nodig is. Groeit je bedrijf, dan groeit je platform met je mee

Heb je nog vragen voor ons of wil je eens afspreken?